Sitemize Hoşgeldiniz

Türkiye'nin en geniş özeliklere sahip forumu olan ExcelDestek.Com üzerinde soru sorabilmek, daha önceki sorulan sorulara, açılan konulara cevap yazabilmek, puan kazanabilmek, kazandığınız puanlar ile dosya indirebilmek ve çok daha fazla özellikten yararlanabilmek için sitemize üye olunuz.
Hemen Üye Ol ya da Giriş Yap

Sorun Cevaplayalım

Excel'e dair sorularınızı sorun, cevaplayalım.

Excel Eğitimi Almak İstiyorum

Site yöneticilerimizden online Excel eğitimi almak ister misiniz?

Destek Ekibimiz Sizlerle

Ücretli destek ve özel hizmet talep edebilirsiniz.

VBA  UserForm | Sil , Yazdır , Kaydet , Raporla , Topla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MESKO

Yeni Üye
Kullanıcı
Katılım
2 Eki 2018
Mesajlar
72
Excel Versiyonu, Dili
Excel 2003 TR

Reputation:

sumifs bende çalışmıyor H3 , I3 , J3 teki formülleri H2 , I2 , J2 kopyalarsınız. İlerde revize ederim.
burayı anlamadım ?
İşlem Kasa ve Para Birimi combobox'larından raporlama yaptıktan sonra Tümünü Raporla butonu kullanınız.
Ben raporla butonunu combobox ta isim seçip raporlaya bastığımızda lstlistele listbox a veriler gelsin istiyorum aslında ama o şekilde yapılmadı isim seçince direk
alt kısıma veriler geliyor buton devre dışı kaldı yani o amaçla yapmıştım onu ?
Kasa Bakiyeler çalışma sayfasında;
H3 , I3 , J3 teki formülleri H2 , I2 , J2 hücrelerine kopyalarsınız.

Ben raporla butonunu combobox ta isim seçip raporlaya bastığımızda......
Feyzullah üstadımız change prosedürüne bağladığı için sizin buton boşta kalmıştı. Onu başka bir amaç için kullandık.
 

vvebtasarim

Yeni Üye
Kullanıcı
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
31
Excel Versiyonu, Dili
2010

Reputation:

Kopyalarım orası kolayda amac ne olacak ?
Orayı anlamadim.
O butonu benim dedigim sekilde yapabilirmiyiz peki ? Yoksa boyle mi kalmasi gerekiyor.
 

MESKO

Yeni Üye
Kullanıcı
Katılım
2 Eki 2018
Mesajlar
72
Excel Versiyonu, Dili
Excel 2003 TR

Reputation:

Kopyalarım orası kolayda amac ne olacak ?
Orayı anlamadim.
O butonu benim dedigim sekilde yapabilirmiyiz peki ? Yoksa boyle mi kalmasi gerekiyor.
1 - Kopyalarım orası kolayda amac ne olacak ? ( Oradaki toplamlar başka yerde kullanılıyor)
2 - O butonu benim dedigim sekilde yapabilirmiyiz peki ? Yoksa boyle mi kalmasi gerekiyor. ( Müsait olduğumda bir ara değiştiririm. Fakat şu anki şekil işinizi görür diye düşünüyorum.)
 

vvebtasarim

Yeni Üye
Kullanıcı
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
31
Excel Versiyonu, Dili
2010

Reputation:

Eline yüreğine sağlık hocam tşk ederim gerçekten çok emeğin geçti. Kontrol ettim herşey çok güzel.
Bugünü listele çalışmıyor yalnız 2 kayıt girdim listele dediğimde göstermiyor yanlış mı yapıyorum anlamadım.
 

Ekli dosyalar

vvebtasarim

Yeni Üye
Kullanıcı
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
31
Excel Versiyonu, Dili
2010

Reputation:

bir aşağıdaki dosyayı dene
1593961669458.png
hocam burdaki yazdırı kaldıracağım pdf kaydet butonu yapacağım bunun için kod verebilirmisin sana zahmet.
Kasa hareketleri ekranında pdf kaydet butonu var onun kodlarını aldım ama olmadı :) ordaki verileri alıyor.
 

Feyzullah

Feyzullah KILINÇ - XD Yönetim
Yönetici
Site Yöneticisi
SMS Onaylı
Katılım
1 Eki 2018
Mesajlar
964
Web Sitesi
www.exceldepo.com
Excel Versiyonu, Dili
Excel 2016 TR

Reputation:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst