Kullanıcı
- Excel Versiyonu
- Excel 2016
- Excel Sürümü
- 64 Bit
- Excel Dili
- Türkçe
Engelliler sportif etkinliklerine ferdi katılımda listedeki kişiler katılacak. Bu kişileri fikstürde nasıl yerleştirebilirim.
Ekli dosyalar
Ekli dosyalar
Fikstürde A1, A2, A3 Kişi1, Kişi2 diye fikstür hazır şablonda yerine konacak. Birbirleri ile karşılaşacaklar. Üstün olan sonuç ile bir üst tura geçecek.A1, A2 vs yazmışsınız.
Onlar sabit mi yoksa onların yerine isimler mi otomatik gelecek?
Tam ne istediğinizi yazarsanız daha iyi olur, anlaşılmıyor talebiniz.
Ekli dosyalar
Birbirleriyle eleme usülü ile karşılaşan sporcuların maç sonuçlarına göre üstün taraf bir üst tura geçmiş olur. Maç sonuçlarını yazınca üstün olan tarafın ismini ilgili hücreye otomatik gitmesi.Böyle bir şey mi istiyorsunuz ?
Ekli dosyalar
İnternet üzerinde bir yerde eleminasyon sistemli dosya buldum. Eğer formülü ile yapılmış. Orda herşey iyi gidiyor. Yalnız şampiyon takım belli olma durumunda 1.olan takımın adı yerine sonuç "yanlış" çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz.Birbirleriyle eleme usülü ile karşılaşan sporcuların maç sonuçlarına göre üstün taraf bir üst tura geçmiş olur. Maç sonuçlarını yazınca üstün olan tarafın ismini ilgili hücreye otomatik gitmesi.
Ekli dosyalar
Üstadım,@cahan2010
-- C16 hücresini kopyalayıp, C18 hücresine yapıştırın.
-- Ayrıca; örneğin C4 hücresi için söylersem (diğerleri için de benzer düzenleme yapın bence)
formüllerinizi =EĞER(YADA(B4="";B5="");"";EĞER(B4>B5;A4;A5)) yapısına göre düzenlerseniz,
skor bilgisi olmayan karşılaşmalar için sonuç BOŞ olarak görüntülenmiş olur.
Üstadım, çok teşekkürler. Emeğinize sağlıkSkor bilgisi girilmemiş karşılaşmalar için BOŞ sonuç döndürülür.
Sayfaların adlarını yerleştirmesi hk.
|
|
Makro ile Tüm Sayfaları Tek PDF Yapma
|
|
Excel Üzerinde Arama İşlemi Yapma
|
|
Para Değeri Girince Yeşil Renk Yapma
|
|