Sevk İrsaliyesi Formatını Mağazalara Göre Otomatik Doldurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SametBal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SametBal

Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 365
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Herkese Selam; (Yüksel Hersek'e ayrıca selam :) )

Elimde 2 adet excel mevcut müşterim muhtelif adet siparişini Türkiye çapında 40 ilde çeşitli AVM'ler olarak bölüyor. Bunu da bir excel dosyası ile tarafımıza iletiyor. Üretim sonrası her bölgeye gidecek olan koli içerisinde yasal zorunluluk sebebi ile Sevk İrsaliyesi bulunması gerekiyor. Bu sevk irsaliyelerinin hem bir sırayı takip etmesi gerekir hem de mağaza mağaza adres ve diğer bilgileri içermesi gerekir. Sevke dair bir formatı manuel oluşturdum ama sayıları yerleştirmek uzunca zaman alıyor. Birlikte kontrol edebilir miyiz?

Fikri olan herkesle dosyaları paylaşabilirim.

@SametBal

Konu başlığı veya mesaj içeriğini tümü büyükharf olarak yazmayınız (başlığı, bir kereliğine ben düzenledim) .

Böyle kapsamlı bir ihtiyaca örnek belge olmadan başlangıç niyetinde bile olsa öneride bulunmak pek mümkün değil.
Sorularınızı örnek belge(ler) ile desteklerseniz daha hızlı çözüme ulaşmanız kolaylaşır.

İsterseniz aşağıdaki 2 konu sayfasında benim cevaplarımın eklerinde yer belgelere bir bakın isterseniz.

1) Hazır Fatura Şablonu Üzerine Yazı Yazma
2) Otomatik Güncellenen Fatura Şablonu Hazırlama

Ayrıca; isteğinizin çözümünün çok basit olduğunu pek sanmıyorum, biraz ince işçilik gerektireceği belli açıkçası.

Yine de çözüme ulaşamazsanız ve dilerseniz,
forumun ücretli destek alanı üzerinden de ilerleyebilirsiniz >> https://www.exceldestek.com/forumlar/ozel-destek.61/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...