Yıllara göre AGİ hesaplama fonksiyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okan32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba @okan32 .

Böyle konu açılınca Excel konusunda bir destek talebi değil de, bir miktar mevzuat sorusu da oluyor.

Bence;
-- ya kullanmakta olduğunuz her yönüyle sorunsuz, formül veya makro ile çözümü içeren dosya paylaşıp,
bunun yıllara göre esnek bir çalışma olmasını sağlama, varsa mevct formülün/makronun KTF 'ye dönüştürülmesi,
-- ya da AGİ şöyle hesaplanır diye detaylı açıklamalar/örneklendirmeler içeren, yıllara göre değişen unsurları tablolaştırarak
bu yapıya göre formülle / makroyla / KTF ile nasıl yapılabileceği,

konusunda destek isterseniz, konu ancak o zaman Excel Destek konusu haline gelebilir ve
başka üyelerimizin de işine yarayacak bir sonuca ulaşılabilir.

Yanlış mı düşünüyorum?

.

Merhaba @okan32 .

Böyle konu açılınca Excel konusunda bir destek talebi değil de, bir miktar mevzuat sorusu da oluyor.

Bence;
-- ya kullanmakta olduğunuz her yönüyle sorunsuz, formül veya makro ile çözümü içeren dosya paylaşıp,
bunun yıllara göre esnek bir çalışma olmasını sağlama, varsa mevct formülün/makronun KTF 'ye dönüştürülmesi,
-- ya da AGİ şöyle hesaplanır diye detaylı açıklamalar/örneklendirmeler içeren, yıllara göre değişen unsurları tablolaştırarak
bu yapıya göre formülle / makroyla / KTF ile nasıl yapılabileceği,

konusunda destek isterseniz, konu ancak o zaman Excel Destek konusu haline gelebilir ve
başka üyelerimizin de işine yarayacak bir sonuca ulaşılabilir.

Yanlış mı düşünüyorum?

.
Doğru Ömer hocam, yalnız Bahadır hocam bu konulara hakim olduğu için açıklama gereği duymadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...