Sütun Başlıklarında Toplam Alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KubilayTurkay

Pro Üye
Kullanıcı
Excel Versiyonu
Excel 365
Excel Sürümü
64 Bit
Excel Dili
Türkçe
Merhabalar Arkadaşlar Bu Örnek Daha Önceden Yapılmış Olup Sarı Dolgulu Alanlardaki Gibi Olması İstiyorum Aşagıdaki Formülü Kullanıyorum Değer Hatası Veriyor Yardımcı Olurmusunuz.
=GRUPLAÖLÇÜT(B3:B917;D3#;DÜŞEYYIĞ(YATAYYIĞ(TOPLA;ORTALAMA);{"Adı Soyadı";"Toplam";"Ortalama"});0;0)

Ekli dosyalar

Merhabalar Arkadaşlar Bu Örnek Daha Önceden Formda Yapılmış Olup Sarı Dolgulu Alanlardaki Gibi Olması İstiyorum Aşagıdaki Formülü Kullanıyorum Değer Hatası Veriyor Yardımcı Olurmusunuz.
=GRUPLAÖLÇÜT(B3:B917;D3#;DÜŞEYYIĞ(YATAYYIĞ(TOPLA;ORTALAMA);{"Adı Soyadı";"Toplam";"Ortalama"});0;0)

Kod:
İndirmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(4 satır)
Şunu dener misiniz? Hala da tam anlamadım ama formülünüzü düzelttim sadece.

Çözüm
=GRUPLAÖLÇÜT(B3:B917;D3#;DÜŞEYYIĞ(YATAYYIĞ(TOPLA;ORTALAMA);{"Toplam";"Ortalama"});0;0)
formülün sonucu aşağıdaki ilk resimdeki gibi sonucun ikşinci resimdeki gibi olması isitiyorum.
Sütun Başlıklarına Toplam İle Ortalama Var
bunların yanında Adı Soyadı da olsun benim Formülün Aşğıdaki gibi olup hata veriyor

Ekli dosyalar

• D.webp
    D.webp
    42.1 KB · Görüntüleme: 8
  • E.webp
    E.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 8
O formül istediğinizi yapmaktadır. Ad ve Soyad başlığını eklemektedir. Farklı bir şey istiyorsanız, başkası umarım yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Similar content Popüler İçerikler Daha Fazlası
Geri